Rólunk

A történetünk

Kis- és középvállalkozások segítése 2016 óta

Történetünk barátságokkal kezdődik, amely egy multis munka kapcsán, illetve az egyetemi évek alatt köttetett...

Az egyetem elvégzése után a további közös munka érdekében létrehoztuk a vállalkozásunkat, amellyel számtalan partnerünknek segítettünk vállalkozóvá válni és a vállalkozásból kihozni a maximumot. A szakértelmet úgy állítottuk össze, hogy komplex megoldásokat tudjunk nyújtani. A marketing minden területét és eszközét ismerjük és alkalmazzuk. Számtalan cég marketing stratégiájának összeállítását és kivitelezését bonyolítottuk már le sikerrel.

Ami megkülönböztet minket másoktól

A hatékony munkavégzés szabadsága

Moonlighterek és freelancerek vagyunk, helytől, időtől függetlenül dolgozunk, amely megadja számunkra a megfelelő rugalmasságot és szabadságot a legprofibb munkához.

Freelancernek lenni azt jelenti, hogy megrendelőink elégedettsége létfontosságú számunkra, ennek érdekében lépést kell tartanunk a legjobb üzleti gyakorlatokkal és trendekkel. A következő kérdések folyamatosan a szemünk előtt lebegnek: Milyen újdonságok vannak a marketingben? Mi várható a jövőben?

Csapatunk

Együttműködések

A marketing minden eszközét és ismerjük és alkalmazzuk

Az elmúlt időkben kialakítottunk több együttműködést, így egy nagyon magas szakmai szinten lévő csapat segíti a munkánkat, ezzel biztosítva, hogy mindig eleget tudjunk tenni megrendelőink igényeinek. Garantáltan mindig a legprofibb csapat foglalkozik az adott területtel, azonban a munkafolyamatok összehangolása a mi feladatunk.

Amiben hiszünk...

Etikus munka

Hitelesség

Diverzitás

Innováció

Növekedés

Folyamatos tanulás

Ha kérdésed van a szolgáltatásainkkal, vagy velünk kapcsolatban, örömmel meghallgatunk!