Szolgáltatásaink

Küldetésünk

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az internetes marketing és hirdetés területén. Előnyt biztosítunk a versenytársakkal szemben és biztosítjuk, hogy ügyfeleid megismerjék a márkád és termékeid. Magasan képzett, elkötelezett csapatunk együtt dolgozik Veled a kitűzött eredmények elérése érdekében.

A komplex megoldásokban hiszünk és készen állunk, hogy a piacod csúcsára kerülj!

Miben tudunk segíteni?

Átgondolt és kézben tartott stratégiával és kivitelezéssel megteremtjük, hogy emlékezzenek Rád, beszéljenek Rólad és vásároljanak Nálad.

Digitális és webes megoldások szolgáltatójaként egyedülálló szinergiával és hatékonysággal működünk együtt ügyfeleinkkel évek óta. Nem a hagyományos marketing ügynökség vagyunk, mint amivel eddig találkozhattál.

Következetes, fenntartható és etikus kampányokat és megoldásokat nyújtunk vállalkozásod számára. Együtt dolgozunk Veled és vállalkozásoddal, hogy a közösen meghatározott célokat elérjük.

Analitikai eszközeink, erős piacismeretünk és szakértelmünk sokkal többet nyújt, mint egy elkészült weboldal, vagy hirdetési kampány, vagy közösségi média menedzsment.

smiling-businesswoman-giving-documents-to-YLNUKBJ.jpg

Stratégia alkotás

Vállalkozást alapítani nem könnyű. Először egy életképes ötletre van szükséged, aztán meg kell határozni egy célt. Akár termékeket, akár szolgáltatásokat értékesítesz, az üzletszerzés egyre nehezebb. Megfelelő marketing stratégia nélkül a profitszerzés és a talpon maradás gyakorlatilag lehetetlen. Azonban megfelelő stratégiával gyakorlatilag rakétaként tudsz haladni. Hogyan juttatod el az üzeneted a megfelelő közönséghez? Mennyire hatékony ez?

happy-business-people-celebrating-success-at-X3RAR2F.jpg

Online hirdetések

Készítünk egy egyedi hirdetési stratégiát a számodra és már kezdheted is az új ügyfelek megszerzését.

young-asian-woman-with-headset-smiling-to-camera-PL8ZF9M.jpg

Social media marketing

Stratégiai terv alapján kontent terv készítése konkrét információkkal, időzítéssel, közösségi oldalak kezelése, tartalom megosztása

ux-store-jJT2r2n7lYA-unsplash.jpg

Webdesign

Webhelyek készítése, amelyek forgalmat generálnak.

austin-distel-goFBjlQiZFU-unsplash.jpg

SEO

Teljes mértékben kézben tartott SEO szolgáltatásokat kínálunk. A Seartch Engine Optimalization segíti a keresést azáltal, hogy releváns tartalom alapján rangsorolja vállalkozásod a keresőmotorokban.

copper-and-wild-zeKekb76k-s-unsplash.jpg

Piackutatás, versenytárselemzés

A konkurencia hirdetéseit és marketing stratégiáját elemezve részletes képet kaphatunk ügyfelünk piaci helyzetéről.

Hiszünk a magas minőségben és ennek megfelelően végezzük a munkánkat